16 apr. 2012

Pippa Middelon, la un pas de a fi arestata in Franta


Pippa Middleton, cumnata printului William, s-a aflat la un pas de a fi arestata in Franta, datorita comportamentului unuia dintre insotitorii sai, care a amenintat cu arma un fotograf insistent.

Aflata intr-o calatorie la bordul unei Audi decapotabile pe strazile Parisului, Pippa era insotita de trei persoane, una dintre acestea amenintand cu un fel de pistol semiautomat un paparazzo, decis sa fotografieze cu orice pret "suita", relateaza ADN Kronos.

Iritat de insistenta fotografului, unul din insotitorii tinerei Middleton a indreptat amenintator teava a ceea ce parea o arma veritabila catre intrus.

Sora ducesei de Cambridge se afla in capitala franceza pentru a lua parte la un bal mascat, organizat de un prieten, tanarul om de afacaeri Arthur de Soultrait, dar calatoria a luat o intorsatura neplacuta pentru Pippa Middleton, in urma gestului amenintator al unuia dintre membri anturajului sau.

Daca arma utilizata pentru intimidarea fotografului se va demonstra adevarata si nu de jucarie, gestul i-ar putea costa sapte ani de inchisoare pe conducatorul automobilului si pe cei trei pasageri ai acestuia.

Daca se va dovedi in schimb ca arma era doar un accesoriu inofensiv la costumele de bal mascat, pedeapsa se va putea reduce la numai doi ani.

Dincolo de gravitatea faptei in sine, povestea constituie un dezastru pentru imaginea familiei Middleton, punand concomitent intr-o situatie mai mult decat stanjenitoare si Buckingham Palace. 

Sursa & Foto: ADN Kronos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.