29 mai 2012

Cripta care a gazduit trupul lipsit de viata al lui Elvis, va fi scoasa la licitatie

Data de 23 iunie, a fost aleasa de catre casa americana de licitatii Darren Julien, pentru un eveniment mai putin obisnuit: cripta in care a fost gazduit trupul lipsit de viata al regelui rock-ului, elvis Presley, va fi scoasa la vanzare.

Elvis
Este vorba despre o initiativa care se va desfasura in cadrul evenimentului "Music Icons", prilej care asigura un cadru mai mult decat favorabil unei astfel de inedite licitatii, relateaza agentia ADN Kronos.

Cripta se afla intr-un mausoleu din marmura si granit, in cimitirul Forest Hill din Tennessee si a gazduit timp de doua luni trupul artistului, mort in 16 august 1977, alaturi de cel al mamei sale, Gladys.

Ulterior, cele doua sicrie au fost tranferate la Graceland, unde a locuit regele rock-ului, dar locul din Forest Hill a fost pastrat gol, in memoria artistului.

La licitatia anuntata pentru data de 23 iunie, pretul de pornire pentru acest macabru articol, a fost fixat la 100.000 de dolari, cumparatorul care-si va adjudeca celebrul loc de veci, dobandind cu aceasta ocazie si serviciile corelate, cuprinse in pret: deschiderea criptei si sigilarea dupa introducerea sicriului, o inscriptie pe piatra funerara, precum si folosinta capelei pentru rugaciune, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.