15 mai 2012

Indonezia: islamistii anuleaza concertul artistei Lady Gaga

Concertul artistei Lady Gaga, programat in 3 iunie la Jakarta, in arhipelagul indonezian, a fost anulat din pricina protestelor grupurilor islamiste, care au condus la refuzul acordarii autorizatiei din partea autoritatilor locale pentru organizarea spectacolului.

Lady Gaga
Concertul urma sa se desfasoare pe stadionul Bung Karno din insula Java, dar decizia de anulare a acestuia a fost comunicata deja oficial de catre purtatorul de cuvant al politiei locale, Boy Rafli Amar, informeaza agentia italiana de presa ADN Kronos.

Amar a declarat presei internationale ca autoritatile locale au fost nevoite sa "tina cont de obiectiunile exprimate de anumite grupuri islamiste locale, care considera ca atat comportamentul artistei Lady Gaga, cat si piesele sale muzicale, sunt incompatibile cu specificul cultural si traditiile religioase ale zonei".

Mai mult decat atat, zilele trecute, Frontul de Aparare Islamista, un grup fundamentalist indonezian, a acuzat cantareata americana de practici sataniste si de instigare a publicului la homosexualitate, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.