15 iun. 2012

Rusia - distractie off limits, cu efect ametitor (Video)

Omul paianjen se bizuia pe o serie de capacitati specifice mutantilor in actiunile sale de sfidare a inaltimilor, dar baietii din materialul urmator, se deosebesc de alti tineri de varsta lor doar prin gustul pentru distractia off limits, la cote ametitoare.

Distractie off limits in Rusia
Este vorba despre un grup de tineri rusi, care se simt in elementul lor evoluand la bara, intr-un mod si intr-un loc in care  multora li se face rau fie si numai in calitate de privitori, relateaza Giornalettismo.

Desi pare o distractie ca oricare alta pentru acesti tineri, performanta demonstrata la o asemenea altitudine, fara a se asigura, nu este nici pe departe o joaca, ci are la baza antrenamente asidue, disciplina de fier si o conditie fizica demna de toata admiratia.

Dincolo de riscul care frizeaza absurdul, acest "sport extrem" pare sa castige din ce in ce mai multa popularitate in Rusia, numai la Moscova concentrandu-se in prezent circa doua sute de tineri pasionati de escaladarea zgarie-norilor si monumentelor cu inaltimi ametitoare, doar pentru a privi lumea "de sus".

In ultima perioada, din ce in ce mai multe materiale video similare au fost difuzate pe Internet, unele realizate chiar de protagonistii ineditului spectacol, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.