15 iun. 2012

Suedia, propunere de lege: barbatii vor trebui sa urineze asezati pe WC

Administratiea provinciei suedeze Soermland, evalueaza posibilitatea inaintarii unei propuneri de lege potrivit careia, in numele igienei, barbatii vor fi obligati sa urineze asezati pe WC, eliminand astfel eventualele probleme vizand jetul buclucas, care "rateaza tinta".

Suedezii vor trebui sa urineze asezati pe WC?
Dezbaterile pe aceasta tema sunt tratate in modul cel mai serioas cu putinta, intr-o tara in care berea se consuma precum apa, iar educatorii instruiesc copiii inca de la gradinita sa urineze asezati, indiferent de sex, relateaza TM News.

Potrivit opiniei semnatarului propunerii de lege in cauza, Viggo Hansen, urinatul in picioare este neigienic si contribuie la instalarea problemelor de prostata - daca barbatii si-ar face nevoile doar asezati pe WC, viata sexuala a acestora "ar fi mult mai satisfacatoare si ar dura mai mult".

Propunerea de lege a fost deja inaintata consiliului provincial, care are la dispozitie un an pentru a o evalua, desi sansele sale de aprobare sunt destul de reduse: in ciuda beneficiilor pe care le-ar aduce, ar fi cu neputinta pentru autoritati sa vegheze asupra respectarii unei astfel de legi, precizeaza sursa.

2 comentarii:

  1. Niste dementi suedezii astia. In primul rand ca este nesanatos, bine problema mare ar fi si este la femei, dar sa obligi un barbat sa faca pip asezat pe tron. In al doilea rand are efecte in subconstient d.p.d.v. al psihologie individului, sa te tii cati isi vor schimba orientarea sexuala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum se gandesc ei sa-l prinda pe ala' care incalca legea asta, monteaza telecamere in WC-uri?
      Si ce-i face? Il amendeaza sau il da pe mana lui Ciomu???

      Ștergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.