27 iul. 2012

Sherlyn Chopra - primul fotomodel indian din istoria Playboy

Se numeste Sherlyn Chopra si va fi prima femeie din India care va poza goala in fata aparatelor echipei de profesionisti de la celebra revista pentru adulti Playboy, in ciuda polemicilor starnite pe plan local.

Sherlyn Chopra
Integralistii indieni nu vad cu ochi buni aceasta initiativa, temandu-se ca prin crearea unui astfel de precedent, se va lansa o noua moda in randurile femeilor din India, care ar putea sa-si doreasca la randul lor sa devina vedete pentru pictoriale similare, relateaza Nano Press.

Vestea a fost lansata chiar de Sherlyn, printr-un tweet postat la nivelul paginii personale, adresat tuturor fanilor sai, pe care-i informeaza despre propria aparitie in paginile revistei lui Hugh Hefner, intr-un numar programat sa vada lumina tiparului peste circa patru luni.

Sherlyn pare sa reprezinte condimentul ideal pentru Playboy, numarul cu pricina fiind deja asteptat cu viu interes de publicul adult de pe toate meridianele lumii, astfel incat Hefner prevede un succes rasunator gratie noului personaj feminin, care i-ar putea asigura cel mai mare numar de exemplare vandute din intreaga istorie a revistei, subliniaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.