7 aug. 2012

ARTPOP - Lady GaGa si-a tatuat pe brat numele noului album

Lady Gaga confirma intr-un mod original, numele viitorului sau album, ARTPOP, tatuandu-si-l la partea interna a bratului drept si postand un mesaj revelator in acest sens, pe Twitter, cu continutul "New ink new album".

ARTPOP - Lady Gaga
Ulterior, vestea a fost intarita de o noua invitatie din partea artistei: "Asigurati-va ca atunci cand caligrafiati denumirea noului album la care lucrez, veti scrie ARTPOP cu majuscule - totul tine de detalii", relateaza Ginger Generation.

Excentrica diva a muzicii pop, in varsta de 26 de ani, inscrie asadar pe lista de tatuaje care-i "decoreaza" trupul, un new-entry simbolic pentru cariera sa artistica, incredintata fiind de faptul ca tatuajul purtand numarul 10, ii va purta noroc la lansarea albumului, prevazuta pentru luna septembrie.

Este vorba despre primul tatuaj executat in partea dreapta a corpului, toate celelalte noua fiind plasate cu totdinadinsul pe stanga, dupa o regula sugerata de tatal artistei, de a lasa macar o parte din corp "cat de cat normala", precizeaza TM News.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.