8 aug. 2012

Elton John: "Madonna e o stripteoza de doi bani"

Elton John a criticat-o aspru pe Madonna pentru ultimile sale aparitii in public, catalogand-o fara menajamente, drept "o stripteoza de doi bani" si precizand ca in opinia sa, cariera artistei e la pamant.

Elton John: "Madonna e o stripteoza de doi bani"
Acestea si o serie de alte afirmatii nu tocmai blande la adresa Madonnei, au fost lansate de artistul britanic in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune australian, realizator al emisiuni talk-show intitulata "Sunday Night", la care Elton a participat in calitate de invitat special, relateaza La Stampa.

"Madonna e terminata, cariera ei e la pamant. Ar fi putut sa ramana o mare cantareata pop, dar a tinut cu tot dinadinsul sa exagereze, astfel incat ultimul sau tour s-a transformat intr-un veritabil dezastru", a declarat Elton reporterilor.

Ultimii pasi ai Madonnei in lumea spectacolului nu au fost tocmai apreciati de public, prestatiile artistei fiind sub asteptarile numerosilor sai fani, care au reactionat dur, exprimandu-si dezamagirea pentru concertul sustinut la Paris, care a durat doar 45 de minute.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, a urmat episodul cat se poate de stanjenitor, al confundarii drapelului Rusiei cu cel al Ucrainei la Kiev, ca sa nu mai vorbim despre topless-ul complet neinspirat, executat in fata publicului din Istanbul.

"Daca ar fi avut un strop de bun simt - a comentat Elton - Madonna s-ar fi abtinut de la anumite prestatii artistice din segmentul dance, rezumandu-se la interpretare, dar ea si-a fortat norocul si rezultatul a fost imaginea unei stripteoze de doi bani", a subliniat artistul britanic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.