18 aug. 2012

Microsoft: Noul SkyDrive.com (Video)

Specialistii grupului Microsoft lucreaza la unificarea experientei cloud-computing cu propria oferta SkyDrive: versiunea web a serviciului e pe cale sa se transforme, avnd obiectivul de a omologa noul SkyDrive.com.

Microsoft SkyDrive
Este vorba despre o actualizare proiectata pentru Windows 8, adresandu-se in acelasi timp sistemului de operare Android, cu aceeasi oferta disponibila deja la nivel de iOS si Windows Phone, informeaza Webnews.

Printre elementele de noutate se remarca asa-numitul "modern design", in realitate nimic altceva decat precedenta interfata "Metro", rebotezata insa din motive de trademark - cu alte cuvinte, putin fard peste aceleasi trasaturi.

In plus, se semnaleaza si features precum cautarea instantanee la nivelul fisierelor si un nou meniu care, in baza fisierelor si cartelelor vizitate, permite vizualizarea in exclusivitate a optiunilor efectiv disponibile.

Odata cu prezentarea noului SkyDrive, grupul din Redmond a comunicat de asemenea, atingerea unui nou obiectiv strategic: in numai doua saptamani, 10 milioane de utilizatori au trecut deja la noul Outlook.com, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.