5 sept. 2012

Acei excentrici care cheltuiesc o avere pentru a-si vopsi pisica (Galerie foto)

Exista cei care umbla cu cioara vopsita fara sa scoata un ban din buzunar si exista cei ce cheltuiesc 5.000 de dolari doar pentru excentrica dorinta de a-si picta pisica intr-un centru specializat pentru astfel de servicii iesite din comun.

Oricat ar parea de neverosimil, este vorba despre o noua moda in randurile iubitorilor de animale de companie din categoria felinelor de casa, care doresc sa-si personalizeze micutii prieteni, transformandu-le blanitele in adevarate opere artistice, relateaza Design You Trust.

Burton Silver si Heather Busch, autorii volumului Why paint cats, incearca sa explice in lucrarea lor motivele care determina un agent de bursa sa plateasca mii de dolari pentru a vedea zilnic chipul lui Charlie Chaplin desenat pe posteriorul motanului sau, sau de ce o venerabila doamna e dispusa sa cheltuiasca o astfel de suma pentru a schimba infatisarea pisicii sale pictand-o astfel incat sa arate ca un purcel.

Capriciu? Absurditate? Tendinte expresioniste extinse dincolo de universul picturii traditionale? Amuzament? Excentricitate? Cine poate descifra rationamentul care se afla la baza unei astfel de initiative?

Priviti si va minunati:












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.