3 sept. 2012

Rusia, tara care cenzureaza Familia Simpson si South Park (Video)

Familia Simpson s-a varat in bucluc in Rusia, din pricina clasicului sau comprimat de violenta paroxistica, The Itchy & Scratchy Show, impins pana la un punct atat de extrem si de absurd, incat se auto-anuleaza intr-un hohot de ras.

The Simpsons
Celebrul desen animat, atat de indragit pe mai toate meridianele lumii, a fost analizat cu minutiozitate de responsabilii canalului de televiziune pentru copii "2x2" din Rusia, care despicand firul in patru, au ajuns la concluzia ca "Familia Simpson" are nevoie de un orar special de transmitere, relateaza Giornalettismo.

Dupa intrarea in vigoare a unei noi legi, ce interzice transmiterea de emisiuni care contin imagini violente, canalul "2x2" a decis programarea celui mai popular desen animat din intreaga istorie a televiziunii, ajuns la cel de-al 23-lea sezon, abia dupa ora 23.

Aceasta este ora la care, cel putin in teorie, copiii ar trebui sa nu se mai afle in fata micilor ecrane.

Cenzura se va abate si asupra unui alt serial de animatie american de succes si anume dementialul "South Park", care prezinta un alt cui in talpa: in fiecare episod, unul din cei patru copii protagonisti ai desenului, Kenny, sfarseste prost, murind in diverse feluri, pentru a-si face din nou aparitia in urmatorul episod, fara ca cineva sa se sinchiseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.