20 oct. 2012

Brad Pitt: "Lupta impotriva drogurilor e un fiasco"

Brad Pitt si-a exprimat dezacordul in ceea ce priveste politica guvernului american vizand lupta impotriva drogurilor, criticand dur masurile adoptate de autoritati in acest context si calificand acest program drept un fiasco.

Brad Pitt
"Dupa 40 de ani si 1.000 de miliarde de dolari cheltuiti, inca mai sustinem aceasta farsa numita razboi impotriva drogurilor", a afirmat indragitul actor american, potrivit TM News.

Comentariul a fost lansat cu ocazia prezentarii la Los Angeles, a documentarului "The House I Liv In", o ancheta asupra razboiului impotriva drogurilor in America.

"Nu mai sunt un consumator de droguri - a adaugat vedeta care, cu ceva timp in urma a marturisit ca a  avut probleme serioase din pricina utilizarii stupefiantelor la inceputul anilor '90 - dar daca as vrea, as putea sa fac rost de orice, in oricare oras american, in mai putin de 24 de ore".

Spre deosebire de multe persoane care se rezuma sa critice fara sa ofere in schimb solutii, Pitt a explicat ca in opinia sa, pentru a rezolva problema, exista solutii, dar acestea nu sunt tocmai pe placul unora.

"Guvernul ar trebui sa puna capat traficului de bani care se afla in spatele pietei drogurilor si sa se gandeasca in paralel si la solutii vizand legalizarea utilizarii drogurilor in anumite conditii - in acest fel oamenii ar putea alege gresit sau nu, dar ar fi tratate mai mult ca pacienti si mai putin ca infractori", a precizat actorul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.