14 oct. 2012

iPad Mini - multasteptatul dispozitiv Apple ar putea fi anuntat in 23 octombrie

Multasteptatul iPad Mini, dispozitivul-surpriza realizat de specialistii marului tehnologic din Cupertino, ar putea fi anuntat oficial in data de 23 octombrie, la Town Hall Auditorium, din cadrul One Infinite Loop, cartierul general al grupului Apple.

Pentru moment, informatia ramane doar o simpla indiscretie publicata de AllThingsD, in baza unor zvonuri lansate de surse misterioase, relateaza Webnews.

Pana una-alta, singura certitudine este ca dispozitivul exista si ca productia acestuia a fost lansata in fabricile Foxconn si Pegatron.

La jumatatea lunii septembrie, Apple a prezentat iPhone 5 si linia noua de iPod, la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco.

Pentru iPad Mini, se pare insa ca grupul a decis sa organizeze un eveniment ceva mai intim: lansarea micului tablet de 7,85 inch ar putea avea loc "in propria gospodarie", unde Apple a prezentat in trecut si OS X Lion, MacBook Air si iPhone 4S.

Ca o curiozitate, 23 octombrie cade intr-o marti si nu miercurea, asa cum recenta traditie Apple ne-a obisnuit sa planifice evenimentele sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.