10 iul. 2016

Cum te (mai) poti distra vara asta: leaganul cu cascada (Video)

Un rasfat demn de un veritabil film SF: leaganul dotat cu o cascada telecomandata este capabil sa elibereze perdeaua de stropi racoritori doar in intervalul in care dedesubt nu se afla persoane.

Este vorba despre un model proiectat de specialistii americani din cadrul studioului Dash Design si prezentat deja publicului in cadrul evenimentului World Maker Fair, la New York Hall of Science.

In ciuda entuziasmului echipei care a lucrat la acest proiect si a ideii originale care se afla la baza sa, leaganul a carui cascada se blocheaza la trecerea persoanelor pe dedesubt deocamdata nu are prea mare cautare pe piata.

Gusturi si gusturi: o parte din cei ce s-au gandit initial ca ar fi bun ca plus de distractie pe timp de vara, au renuntat ulterior la achizitie tocmai pentru ca ar prefera sa se racoreasca dandu-se in leagan si nu sa evite apa...

Iata, in cele ce urmeaza, un video demonstrativ al modelului propus, in care se observa caderea de apa, cu o intermitenta controlata de senzori speciali:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.