29 oct. 2012

Surface - cum a fost proiectat Touch Cover (Video)

Microsoft a publicat recent un video demonstrativ, care dezvaluie modul in care a fost proiectat Touch Cover, pentru dispozitivele tablet Surface, create de specialistii grupului din Redmond.

Touch Cover este de fapt o tastatura cu un design deosebit: fara butoane in relief, ci integral proiectata pentru o experienta touch, in masura sa raspunda prompt la atingerea literei dorite, pentru ca aceasta sa fie afisata pe display, relateaza Webnews.

La nivelul prezentarii video oferite de Microsoft, este relevat felul in care aceasta tastatura a luat nastere, asemenea unei scurte priviri aruncate spre modul de operare al grupului, in contextul lansarii ultimului sau produs tehnologic.

Surface pare sa-si croiasca binisor drum pe o piata deja intesata de solutii similare, intr-un moment in care cu greu se face fata rivalitatii cu gigantii tehnologici de talia Apple, Amazon sau alte nume cu pedigree din acelasi sector.

Iata asadar motivul pentru care preturile, calitatea si tehnologiile cat mai avansate, oferite de fiecare dispozitiv in parte, raman principalele trei elemente care vor juca un rol fundamental in atragerea unui numar cat mai mare de utilizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.