17 nov. 2012

Channing Tatum - cel mai sexy actor din lume

Actorul si producatorul de film american Channing Tatum, in varsta de 32 de ani, a fost declarat cea mai sexy vedeta masculina din lume, pe anul 2012.

Channing Tatum
Potrivit revistelor People si GQ, Tatum isi merita pe deplin locul de frunte in acest top, trasaturile sale si aspectul fizic de invidiat si nu in ultimul rand farmecul personal pe care il degaja, indreptatindu-l la titlul suprem al frumusetii masculine pe 2012, in randurile vedetelor masculine de cinama, relateaza TM News.  

Rolul pe care l-a interpretat recent in "Magic Mike", nu a facut decat sa-i sporeasca succesul in randurile spectatorilor, mai cu seama dupa ce actorul a marturisit intr-un interviu acordat presei, ca dupa ce a abandonat colegiul, o vreme s-a descurcat tocmai lucrand ca stripper in cluburile de noapte.

Tatum a preluat "sceptrul" de la Bradley Cooper (declarat cel mai sexy actor de anul trecut), declarandu-se de-a dreptul surprins, la fel ca si sotia sa, Jenna Dewan care, dupa ce a citit stirea, a inceput sa-l cheme "Omul-Cel-Mai-Sexy-De-Pe-Planeta", nu fara oarecare unda de dulce ironie...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.