23 feb. 2013

Germania - un preot solicita infiintarea unui bordel in Schoneberg

Andreas Fuhr (63 de ani), un preot german  din Berlin, satul sa vada zilnic prostituatele oferindu-si serviciile pe strazi, a propus infiintarea unui bordel oficial in oras.


Solutia, in opinia parintelui Andreas, ar contribui la imbunatatirea imaginii Berlinului, oferind amatorilor de servicii specifice, un local special amenajat in Schoneberg - unul din cele mai populare cartiere ale orasului, relateaza BZ-Berlin.

In Germania, prostitutia in sine este legala - motiv care a condus la un fenomen mai putin agreat de locuitori si anume impestritarea strazilor cu tinere imbracate sumar, care-si ofera serviciile fara retineri.

"Astfel de spectacole oferite pe strazi, pe banci sau pe terenurile de joaca, sunt intolerabile - primaria Berlinului ar trebui sa se ocupe de amenajarea unui local special", sustine parintele Andreas.

Ideea nu e tocmai lipsita de logica, iar faptul ca a fost formulata deschis de un preot, ar putea conduce la acordarea unei atentii sporite din partea autoritatilor locale, mai cu seama in contextul discretiei, igienei si sigurantei pe care le-ar putea oferi un astfel de local.

"E putin probabil ca o astfel de solutie sa rezolve in intregime problemele legate de fenomenul prostitutiei in general, pentru ca multe persoane prefera sa practice aceasta activitate in anonimat, evitand contactul cu autoritatile, dar proiectul este oricum, realizabil", a comentat Anja Kofbinger, purtatoarea de cuvant a Verzilor Germani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.