29 nov. 2012

Londra - numerosi locuitori si-ar dori sa traiasca in alte parti

Pentru cei ce locuiesc la Londra, viata cotidiana are costuri suficient de piperate ca sa impinga o mare parte din populatie sa declare ca si-ar dori sa traiasca in alte locuri.

Londra
Este vorba despre rezultatul unui sondaj realizat de YouGov, potrivit caruia, mai mult de jumatate din londonezii intervievati (52%), ar prefera sa locuiasca in alte orase ale Marii Britanii, din pricina preturilor exagerate practicate in capitala, relateaza agentia ANSA.

"La Londra se pot simti bine doar cei ce sunt bogati", se specifica in materialul publicat, precizandu-se ca in fata unei liste continand expresii care descriu viata in acest oras, 65% din persoanele care au participat la sondaj, au ales formula "preturi mari".

Pe locul al doilea in lista caracteristicilor bifate de intervievati se situeaza termenul "complicata" si pe cea de-a treia pozitie,  termenul "variata", ceea ce ar putea conduce la o descriere succinta de tipul:

"Viata la Londra iti usureaza portofelul, iti complica existenta, dar iti poate oferi o plaja larga de activitati" - nu va suna cunoscut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.