22 iun. 2012

Swype pentru Android, noua tastatura virtuala (Video)

Nuance a lansat o noua versiune a tastaturii virtuale Swype pentru dispozitivele smartphone bazate pe sistemul de operare al robotelului verde Android, cu o serie de interesante elemente de noutate.

Swype pentru Android
Specialistii avanseaza conceptul de "Living Keyboard", pentru a indica potentialul tastaturii de a se adapta la preferintele de lucru ale utilizatorului, relateaza Webnews.

Capacitatea de a  "intui" si interpreta cu fidelitate deplasarile degetului pe taste, gratie unui dictionar care cuprinde cuvintele cele mai utilizate pe un anumit dispozitiv, face din Swype un mic vrajitor, in masura sa memoreze termenii cel mai des folositi, citind pana si continutul mesajelor sms, e-mail sau al actualizarilor de profil postate pe Facebook si Twitter.

Pe de alta parte, tehnologia "speech-to-text", permite inregistrarea unui mesaj vocal si introducere directa a textului echivalent, cu conditia sa se descarce si sa se instaleze pachetul pentru o anumita limba, care sa realizeze corespondenta biunivoca.

Swype nu va fi preinstalat la nivelul tuturor dispozitivelor bazate pe Android, dar poate fi oricum descarcat de la beta.swype.com, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.