30 dec. 2012

Far Cry 3, actiune si suspans in FPS Ubisoft (Video)

Far Cry 3 e noul "impusca tot" personal, dezvoltat si publicat de Ubisoft pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360, al treilea capitol al unei serii care a debutat in 2004, avandu-l drept protagonist pe Jason Brody.

Acesta este prizonier, alaturi de prietenii sai, pe o insula unde se afla in curs de desfasurare razboiul sangeros dintre populatia indigena si piratii condusi de nemilosul capitan Vaas, relateaza Webnews.

Misterul, halucinatiile si suspansul reprezinta trei componente cheie ale noii aventuri Ubisoft, care va pune jucatorul fata in fata cu secretele ascunse in meandrele unui taram care numai in aparenta este un paradis scaldat de apele Marii Caraibelor.

Seria Far Cry a ocupat dintotdeauna un loc special in inima pasionatilor de gaming bazat pe tiparul "impusca tot", o aventura digitala care a reusit sa-si recastige numerosi fani, cu cel de-al treilea capitol al sau, dupa ce a inregistrat o brusca scadere calitativa cu Far Cry 2.

Presarat cu anumite fraze de efect, extrase din celebra opera "Alice in Tara Minunilor" in versiunea sa originala de Lewis Carroll, aventura propusa de Far Cry 3 nu se pierde in detalii, ci lanseaza jucatorul direct  in miezul vartejului de violenta, in care fiecare isi are pretul sau si nimic nu este asa cum pare la prima vedere.

Cu un slalom abil printre momentele de disperare, indarjire si nebunie pura, jocul abordeaza acel gen de actiune care imprumuta ceva din spiritul unui ipotetic Assassin's Creed pirateresc, oferind o experienta fascinanta, ambientata intr-un cadru ce i se potriveste ca o manusa.


Ce anume place in Far Cry 3
  • Joc de cursa lunga, accesibil si generator de satisfactii tipice chiar si in fazele sale avansate;
  • Coerenta naratiunii si varietatea actiunilor de intreprins pentru singleplayer;
  • Solid ca o stanca din punct de vedere tehnic, grafic si artistic.
Ce anume nu place in Far Cry 3
  • Putine elemente inovative la nivel de competitie multiplayer;
  • Sistem lacunos de creare de genti, rucsaci si alte accesorii similare;
  • Prezenta de glitch in scenele cinematice si in sesiunile de gameplay mai "incrancenate".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.