25 ian. 2013

Noul Elyx'ir semnat de casa ABSOLUT

Un design care aminteste perioada anilor '30 si un gust rafinat - acestea sunt caracteristicile de baza ale noului ABSOLUT Elyx'ir - vodka produsa in Suedia.


Este vorba despre o bautura din care se imbuteliaza doar 6 milioane de sticle pe an - un amestec armonios de savoare clasica si contemporana - al carui secret de preparare consta in cultivarea riguroasa a spicelor de grau la Km 0, relateaza Il Giornale del Lusso.

Nici un detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii - sticla in care este ambalata aceasta vodka unica in lume, rezerva la randul sau un design-surpriza.

Aspectul sau aminteste de povestea jazz-ului anilor '30, abordand o forma patrata, dop de cristal si rafinate jocuri de lumini antrenate de decoratiunile plasate la nivelul celor patru laturi ale sticlei.

Pentru adevaratii cunoascatori, ABSOLUT Elyx'ir este un nectar pretios care se gusta sec sau cu gheata - ideala este servirea cu o unica bucata de gheata, desprinsa dintr-un bloc, deasupra careia se toarna vodka la temperatura camerei.

Pentru cei ce prefera asocierea aromelor de fructe, se poate adauga radacina de ginger macinata, cu sirop de zahar si coaja de lamaie - este reteta exclusiva propusa de Giuseppe Mancini, brand ambassador ABSOLUT si bartender cu o indelungata experienta.

Varianta pentru gusturi mai exotice este cea care combina Elyx'ir cu fructul pasiuni proaspat, gheata si un strop de sampanie, recomanda Mancini.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.