24 mai 2016

Acrobatiile cu monociclul, transformate in sport extrem (Galerie foto si Video)

Daca nutriti convingerea ca acrobatiile cu monociclul constituie o treaba care tine exclusiv de spectacolele de la circ, va inselati: salturile abile pe o roata s-au transformat in sport extrem.


Lutz Eichholz, practica acest sport spectaculos inca de la frageda varsta de noua ani, dar s-a plictisit repede de rutina clasicelor acrobatii pe o roata, cautand mereu ceva care sa-i ofere satisfactie si adrenalina din belsug.

"La inceput, vroiam sa gasesc o proba incitanta, un fel de provocare sportiva, dar muntii m-au cucerit pe deplin", a declarat Eichholz cu entuziasm.

Inca din 2010, el a stabilit un record pentru saltul cel mai inalt cu monociclul din istorie, a carei aterizare perfecta i-a atras o multime de fani.

Desi marturiseste ca a inceput sa se gandeasca la "o retragere in culmea gloriei", pentru a-si definitiva studiile in urban-planning, socotind dupa pasiunea cu care executa coborarea pe versantii Dolomitilor, e greu de imaginat ca va renunta cu usurinta la acest sport extrem.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.