1 feb. 2013

Fotbal: David Beckham va juca la Paris Saint Germain

David Beckham este fara indoiala cel mai picant intaritor de iarna pentru echipa Paris Saint Germain: Spice Boy se afla deja in capitala franceza pentru controlul medical.

David Beckham va juca la PSG

Odata incheiata colaborarea cu Los Angeles Galaxy, Beckham s-a antrenat cu Arsenal, dar BBC si Sky News au anuntat joi semnarea unui acord cu echipa franceza.

Indragitul fotbalist britanic, in varsta de 37 de ani, a primit oferte din Rusia, China, Australia si Brazilia, dar propunerea avansata de catre PSG pare sa fie cea mai potrivita pentru fostul mijlocas de la Manchester United si Real Madrid.

"Inca nu ma gandesc la pensionare - simt ca sunt capabil sa raspund cum se cuvine provocarilor", a declarat Beckham, potrivit sursei citate, subliniind ca este gata sa se lanseze intr-o alta experienta "inainte de a-si incheia cariera ca jucator".

PSG a incercat inca din noiembrie anul trecut sa-l atraga la Paris, cu un contract de mai multe milioane de lire sterline, dar oferta a fost refuzata la vremea respectiva din motive familiale.

Citeste si: Beckham, un brand de 13,3 milioane de lire sterline pe an

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.