4 apr. 2013

Hillary Clinton incalzeste motoarele pentru alegerile prezidentiale din 2016

Potrivit sondajelor efectuate de companiile de specialitate, dar si observatorilor americani, Hillary Clinton isi poate incalzi motoarele pentru intrarea in cursa electorala 2016.

Hillary Clinton

Fost secretat de stat al Statelor Unite, Hillary este considerata favorita in competitia pentru fotoliul prezidential de la Casa Alba, relateaza Giornalettismo.

Americanii se demonstreaza si de aceasta data plini de surprize: in timp ce sustinatorii doamnei Clinton au lansat un site intitulat sugestiv "readyforhillary", Joe Biden o urmareste strans, cochetand la randul sau cu candidatura, in cazul in care Hillary renunta.

Posibila candidatura a doamnei Clinton este invaluita intr-un veritabil mister: pana si sotul sau, Bill Clinton, a declarat ca nu cunoaste exact intentiile propriei neveste.

Infranta in 2008 de Barack Obama, Hillary Clinton a ocupat un rol important in viata politica a americanilor, atrgandu-si simpatie si respect din partea electoratului.

Daca starea de sanatate ii va permite, Hillary ar putea deveni candidatul democrat cel mai puternic, care s-a prezentat vreodata la linia de start in cursa pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.