4 mai 2013

WorldKit - orice suprafata poate deveni interactiva (Video)

WorldKit transforma orice suprafata intr-un element interactiv: canapeaua din sufragerie devine telecomanda, masa permite controlul digital al meniului muzical, iar scaunul poate regla lumina.

Daca va intrebati cum este posibil un astfel de lucru, WorldKit va dezvaluie secretul sau de functionare: este vorba despre un dispozitiv compus dintr-un senzor Kinect, un proiector si o unitate de lucru.

Impreuna, aceste elemente ar putea revolutiona modul de interactiune cu propriile dispozitive electronice din locuinta si nu numai, relateaza Webnews.

Este suficient sa i se ceara sistemului, sa proiecteze o versiune digitala a obiectului ce va fi recreat pe suprafata dorita, gratie unui sistem de recunoastere vocala, extrem de rafinat.

Desi pentru moment, nu au fost implementate functionalitati corespunzatoare recunoasterii gesturilor multitouch, specialistii sunt cat se poate de optimisti in ceea ce priveste rezolvarea acestui neajuns, in urmatoarele luni.

WorldKit ar putea constitui rampa de lansare pentru crearea unor proiectoare de dimensiuni din ce in ce mai reduse si din ce in ce mai eficiente, dar nu sunt excluse si alte modalitati de aplicatii practice corelate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.