24 iun. 2013

Channing Tatum - cand succesul nu cunoaste margini (Video)

Despre succesul pe care l-a dobandit Channing Tatum, cu aparitiile sale pe marile si micile ecrane, au mai ramas putine lucruri de spus.

Channing Tatum

Adorat de femei, imitat de barbati, vanat de media si apreciat de critici, Channing Matthew Tatum (26 aprilie 1980), pare sa intrupeze modelul barbatului perfect al zilelor noastre.

Actor talentat, dansator plin de energie, cu un aspect fizic fara cusur, tatic si sot cu un comportament de perfect gentelman, fostul fotomodel american, a dat lovitura pe toate planurile.
Vremurile in care lucra ca stripper intr-un local din Tampa, sub pseudonimul de Chan Crawford, au ramas doar o amintire, care pune ceva sare si piper pe biografia actulului actor si producator de succes.

Mai nou, alaturi de Jamie Foxx, partenerul sau din White House Down - Alerta de grad zero (2013),  Channing Tatum a realizat o piesa muzicala care s-a transformat rapid in hit.

Un motiv suficient de serios pentru a-l determina pe Jimmy Kimmel, sa puna la punct un videoclip adecvat, pentru a-l prezenta intr-un episod din show-ul sau de joia seara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.