29 iul. 2013

Cum se executa corect o injectie cu Eligard (Video)

Cei ce se confrunta cu probleme de sanatate care impun efectuarea de injectii cu Eligard, subcutanat, in regiunea abdominala, stiu ca aceasta operatiune este ceva mai complexa decat clasica injectie intramusculara.


Desi este mult mai putin dureroasa, injectia efectuata in regiunea abdominala, subcutanat, presupune o atentie deosebita atunci cand este vorba de Eligard, pentru ca acest medicament necesita o pregatire speciala, pentru a obtine amestecul corect a doua substante intr-o unica seringa, inainte de executarea propriuzisa a injectiei.

Acul si cele doua seringi continute de cutia de Eligard, sunt special confectionate pentru acest tip de injectie si este absolut necesar ca ele sa fie utilizate exact asa cum se precizeaza in instructiunile din cutie, pentru a fi siguri ca injectia a fost executata corect.

Din pacate, exista persoane care au nevoie de o astfel de injectie si nu gasesc explicatii suficient de clare pentru a li se descrie tehnica amestecarii substantelor si cea a injectarii efective.

Pentru acestia, dar si pentru cei ce doresc sa-si completeze cultura generala cu lucruri noi, interesante si utile, iata in cele ce urmeaza, un video realizat special, pentru a face lumina in chestiunea executarii unei astfel de injectii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.