17 aug. 2013

La multi ani, Robert De Niro

Cei 70 de ani, impliniti astazi de catre indragitul actor Robert De Niro, ne indreptatesc sa-i dedicam un scurt material omagial, in semn de pretuire pentru nenumaratele roluri interpretate cu maiestrie pe micul si marele ecran.

Robert De Niro

Gratie talentului deosebit al acestui artist, ne-am delectat urmarind cu sufletul la gura, veritabile capodopere cinematrografice, timp de cateva generatii.

Tatal a sase copii, nascuti de trei mame diferite, De Niro pare sa fi acumulat, de-a lungul anilor, experiente de viata, pe masura filmelor in care a jucat.

In ciuda succesului de care se bucura la Hollywood, artistul este deosebit de rezervat cu declaratiile in ceea ce priveste viata sa personala, astfel incat, publicatiile amatoare de gossip, nu prea au reusit sa-l surprinda pe picior gresit.

Anti-star prin natura sa, Robert De Niro refuza sa ia parte la evenimentele mondene, atat de apreciate de numeroase vedete hollywoodiene si nu numai.

Potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie, de catre canalul de televiziune FilmFour, Robert De Niro este cel mai bun actor al tuturor timpurilor: in opinia celor 13 mii de spectatori care l-au votat, artistul isi depaseste cu mult concurenta, formata din colegi cu nume la fel de sonore la Hollywood, precum Al Pacino, Kevin Spacey sau Jack Nicholson.

Asadar, un sincer si calduros "La multi ani!", pentru acest gigant reprezentant al universului cinematografic, si cat mai multe filme bune, in care sa-i putem admira talentul interpretativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.