28 aug. 2013

Medicina: crema anti-rid care trateaza boala Parkinson

Secretul tratamentului ideal pentru boala Parkinson, pare sa fie ascuns in asa-numita molecula chinetina, care ar putea deveni unul din componentele cremei anti-rid a viitorului.


Gratie proprietatilor sale, de a incetini degenerarea cerebrala, o astfel de crema ar revolutiona lumea medicala, fiind o solutie simpla si la indemana, pentru numeroase persoane care sufera de Parkinson.

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din California, au demarat un proiect de studiere a unei familii intregi, afectate de aceasta boala, inca din anul 2004, descoperind factorul care-i confera caracterul ereditar: o mutatie a proteinei Pink 1.

In incercarile lor de a o bloca, au facut cunostinta cu un ingredient regasit in cremele anti-rid - chinetina - element care a demonstrat efecte de-a dreptul miraculoase in procesul de incetinire a degenerarilor cerebrale.

De aici si pana la crearea cremei anti-rid cu efecte terapeutice, n-ar mai fi decat un pas, dar spre dezamagirea persoanelor care sufera de Parkinson, in lumea medicala, motoarele lansarii pe piata a unui astfel de produs, se urnesc cu viteza melcului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.