23 sept. 2013

Activitatea fizica: 30 de minute pe zi sunt suficiente

30 de minute pe zi de activitate fizica in aer liber, sunt suficiente pentru obtinerea de rezultate spectaculoase, atat in ceea ce priveste eliminarea kilogramelor in plus, cat si in mentinerea unei stari de sanatate optime.


Persoanele care exagereaza cu antrenamentele, nu numai ca nu slabesc rapid, asa cum isi imagineaza ci, dupa faza initiala, cand se inregistreaza o anumita scadere in greutate, cantarul va incepe sa indice din nou valori care se inscriu pe o curba ascendenta.

E drept ca odata cu supunerea organismului la eforturi constante, cu o durata mai mai mare de 30 de minute, se ard grasimile, dar tot la fel de adevarat este ca se dezvolta in schimb tesutul muscular, care prezinta o masa superioara celor dintai - iata de ce, in loc sa slabim, ne trezim ca, de fapt, am luat in greutate.

Oamenii de stiinta din cadrul departamentului de stiinte biomedicale al Universitatii din Copenhaga, au demonstrat ca durata ideala pentru efectuarea de activitati fizice este de o jumatate de ora.

Rezultatele studiului acestora, au fost publicate in paginile revistei de specialitate Scandinavian Journal of Public Health 

Te-ar putea interesa siMetabolismul si exercitiile fizice


CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.