19 sept. 2013

Explorand Insulele Galapagos, cu Google Maps (Video)

Google Street View a debarcat de curand si in arhipelagul Insulelor Galapagos, oferindu-ne posibilitatea de a explora acest teritoriu magic, asezati fiind confortabil, in propriul salon.


Mai mult decat atat: in colaborare cu Galapagos National Park si Charles Darwin Foundation, Unchiul G a cartografiat fotografic intreaga regiune - cufar al unui nepretuit tezaur de biodiversitate si natura necontaminata.

Odata cu introducerea solutiei Street View Trekker, pare sa nu mai existe taramuri inaccesibile pentru colosul din Mountain View.

In spatele acestor perfirmante tehnologice, se afla eforturile multor persoane, care desfasoara un enorm volum de munca, atat pentru asigurarea dotarii cu aparatura specifica, precum si pentru depasirea obstacolelor naturale, purtand pe umeri sau innot, sisteme deja dificil de transportat chiar si la nivelul drumurilor obisnuite.

In ceea ce priveste aventura in Insulele Galapagos, totul a fost finalizat in numai zece zile - un interval demn de toata stima, avand in vedere suprafata de explorat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.