22 sept. 2013

Roberto Cavalli - Just Me: o autobiografie fascinanta

Celebrul designer italian Roberto Cavalli, care se pregateste sa stinga 73 de lumanari pe tort, in 15 noiembrie, a lansat recent, la Milano, volumul autobiografic intitulat sugestiv, "Just Me".

Roberto Cavalli
Stilistul dezvaluie in cartea sa, o multime de lucruri mai putin cunoscute despre propria cariera, despre succese, infrangeri si multe alte aspecte intime ale vietii sale, fara cenzura si fara sa recurga la stereotipuri.

"Just Me" este povestea unui barbat care se lupta cu viata si nu a unei celebritati din universul fashion: strabatand intortocheatele drumuri ale anilor razboiului si savurand mai apoi, din splendorile unei Italii care a cunoscut si vremuri de glamour si artificii, protagonistul acestei istorii adevarate, se destainuie lumii, cu toate defectele si calitatile sale.

De la copilul balbait, cu rezultate dezastruoase la scoala, la figura prestigioasa pe care o reprezinta azi in peisajul fashion international, calea lui Cavalli nu a fost tocmai presarata cu petale de trandafiri.

Azi, numele sau este pronuntat cu un respect nedisimulat in ambientul modei si nu numai, Cavalli devenind, pentru toti cei ce au avut privilegiul sa-l cunoasca personal, un model de optimism, speranta si tenacitate.

"Ma consider un artist, cu precizarea ca operele mele se imbraca, nu se agata pe pereti", spunea celebrul stilist, care si-a inscris numele, fara indoiala, de-a lungul unei cariere stralucite, pe panoplia celor mai prestigioase personalitati din lumea modei, la scara planetara.

TinaR - VIP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.