20 oct. 2013

Royal Fantasy Bra, by Mouawad - Sutienul-bijuterie de 10 milioane de dolari

Se numeste Royal Fantasy Bra si la ora actuala este unul din cele mai scumpe sutiene din lume: creatia poarta semnatura casei Mouawad si valoreaza 10 milioane de dolari.

Realizat cu pietre pretioase din cele mai alese, sutienul a fost prezentat publicului de catre frumoasa Candice Swanepoel, in cadrul evenimentului anual, organizat de Victoria's Secret.

Oricat ar parea de neverosimil, costul exorbitant al acestui pretios articol de lenjerie intima nu inregistreaza recordul mondial din punct de vedere valoric - in anul 2000, Gisele Bundchen, a defilat pentru Victoria's Secret, purtand un sutien in valoare de 15 milioane de dolari.

Nu ca sectorul de lux ar resimti cat de cat criza - modelul de anul acesta costa cu 5 milioane de dolari mai putin, din pricini care tin absolut doar de conceptul artistic al piesei in ansamblul sau.

Sutienul este lucrat manual si prezinta 4.200 de pietre pretioase - diamante, rubine si safire - pe un suport realizat din aur de 18 carate.

La stralucirea acestora, se adauga, fara indoiala, frumusetea de netagaduit a curbelor perfecte cu care mama natura a inzestrat-o pe Candice.

Candice Swanepoel - Royal Fantasy Bra, by Mouawad


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.