6 dec. 2013

Barbatul rafinat si eleganta de la sfarsit de an (Galerie foto)

Majoritatea site-urilor se inghesuie in aceasta perioada, premergatoare sarbatorilor de sfarsit de an, sa posteze sugestii de tinute de zi sau de seara pentru doamne, uitand ca ELE au hotarat deja cum sa se imbrace, cu mult timp inainte.



Putine femei lasa pe ultima suta de metri o astfel de chestiune, in timp ce barbatii par sa fie mereu luati prin surprindere.

Acesta este motivul pentru care, propunem in cele ce urmeaza, un material dedicat in exclusivitate rafinamentului barbatesc si elegantei cu care reprezentantii sexului tare, care tin la propria imagine, vor putea incheia anul 2013 facand o buna impresie.

Gratie formulelor oferite de casa Boglioli, barbatii vor avea prilejul sa se bucure de o revenire a unui stil care asigura confort si o nota de sportivitate, fara sa stirbeasca nimic din efectul elegantei pline de rafinament.



Dupa cum observati, cravata lipseste din peisaj, iar centura nu este nici ea obligatorie - pantalonul poate fi purtat pe talie (acolo unde talia permite), fara a fi completat de acest accesoriu.


Cravata poate fi inlocuita, in schimb, cu o esarfa lejera, din matase sau dintr-un material vaporos, de preferat in tenta unica, dar cu jocuri decorative in textura, pentru a accentua farmecul personal, fara prea mult efort. Pare sa fie un truc cu efect garantat.


In centrul atentiei se inscrie si sacoul cu doua randuri de nasturi - un element deosebit de apreciat anul acesta, indiferent de material, culoare sau tip de cusaturi - un prieten de nadejde in materie de silueta.



Cand silueta nu e tocmai elementul forte, formula sacoului inchis la culoare, imbracat peste un tricou la baza gatului, cu maneca lunga, vine fara indoiala in ajutor, acordand un plus de fascin oricarui personaj.


In speranta ca tinutele propuse de casa Boglioli va vor servi drept sursa de inspiratie, va dorim un sfarsit de an marcat de eleganta si rafinament, oriunde v-ati afla!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.