18 mai 2014

Barbatii, din ce in ce mai interesati de produsele cosmetice

Produsele cosmetice si de ingrijire corporala au incetat de mult sa constituie un subiect abordat exclusiv de femei, dar in ultimii ani, atentia barbatilor pare sa fie atrasa de aceste articole poate mai mult decat oricand.


Laboratoareale celor mai renumite case producatoare din acest sector, se intrec in lansarea unor game cat mai variate de produse menite sa le asigure reprezentantilor sexului tare, necesarul de prospetime si frumusete in general.

Intr-o lume in care imaginea joaca un rol esential in atingerea propriilor obiective, barbatii se concentreaza tot mai mult pe elemente menite sa le confere un look cat mai atragator cu putinta si o forma fizica de invidiat.

Jogging-ul si exercitiile efectuate la sala nu mai sunt de ajuns: tenul, pielea, barba, podoaba capilara, unghiile, genele si sprincenele - toate necesita atentie si ingrijire coerenta, constanta.

Barbatul de succes din ziua de astazi nu neglijeaza acest aspect - in consecinta, nu mai constituie o surpriza avalansa de produse cosmetice regasite in magazinele de specialitate, acolo unde tronau odata cremele pentru femei, uleiurile anti-celulita si benzile pentru epilat.

Asta ca sa nu mai vorbim de parfumuri - un capitol la care, produsele create pentru barbati tind sa cucereasca tot mai mult teren, comercializandu-se de acum pe la toate colturile de strada, de la magazinele chic profilate pe astfel de articole si pana la banala tutungerie, unde alaturi de brichete colorate, poti alege cu usurinta o fragranta din gama Yves Rocher, Boss sau Isemiaki.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.