24 mai 2014

Moldovenii adora sportul: primul post local de televiziune sportiva

Moldovenii vor avea parte de o surpiza placuta pe micile ecrane, odata cu lansarea in 30 mai, a primului post local de televiziune sportiva, avandu-l drept fondator oficial pe Tudor Gorea.

Prima televiziune sportiva din Republica Moldova
Este vorba despre „Moldova Sport”, care va transmite in exclusivitate evenimente sportive din Republica Moldova.

Potrivit declaratiilor fondatorului sau, Presedintele Federatiei de Kickboxing din Republica Moldova, emisiunile noului post de televiziune vor putea fi urmarite incepanad cu data de 30 mai, prin cablu, dar si online, la nivelul portalului sau dedicat, moldovasport.md.

Iubitorii sportului vor avea asadar prilejul sa se delecteze cu partidele de forbal sustinute in cadrul Diviziei Nationale, dar si alte evenimente sportive locale, precum meciuri de baschet, volei, atletism si multe alte tipuri intreceri sportive.

Moldova Sport va realiza emisiuni, talk-showuri, ştiri în exclusivitate şi transmisiuni de la cele mai importante competiţii si este un proiect deschis oricăror forme de colaborare pentru cei interesaţi de promovarea unui mod sănătos de viaţă”, se poate citi la nivelul paginii de prezentare a noului post de televiziune.

Postul promite emisiuni de calitate, diversitate in informatii si in genul de reportaje transmise, motiv pentru care mizeaza pe un numar mare de telespectatori inca din start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.