3 mai 2014

Twerk no limits: rusoicele bat orice concurenta (Video)

Despre twerk, desigur, se pot spune o multime de lucruri din cele mai picante sau dezaprobatoare daca vreti, dar priza sa la public se afla in continua expansiune, pe mai toate meridianele lumii.


Desi twerk-ul pare sa fi luat nastere undeva in africa, gasind rapid teren fertil in peisajul muzical si coregrafìc american, rusoaicele nu se multumesc doar sa priveasca, ci se straduiesc chiar sa bata orice concurenta, dupa cum puteti observa in filmuletul de mai jos, oferit de This Epic.

Daca vi se pare doar o exagerare lipsita total de bun gust sau un simplu mod de a se da in spectacol fara umbra de pudoare, ei bine, va inselati: casting-urile pentru un loc in echipele dansatorilor care asigura show-uri alaturi de cele mai faimoase vedete din peisajul muzical international, sunt la fel de pretentioase precum competitiile sportive cele mai dure, incluzand probe de twerk din cele mai dificile.

Fetele petrec ore in sir antrenandu-se pentru a face fata concurentei acerbe din lumea dansului, iar abilitatile demonstrate in acest gen de coregrafie, ar putea constitui tocmai acel ceva in plus, care le asigura intrarea cu dreptul in lumea spectacolului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.