29 sept. 2014

Consumer Reports: iPhone 6 - operatiunea deformare cu orice pret (Video)

In realitate, noul dispozitiv realizat de Apple - iPhone 6 - nu este cu neputinta de deformat, dar e nevoie de un efort considerabil pentru a reusi o astfel de performanta.

iPone 6 nu se rupe, nu se-ndoaie, nici pe soare, nici pe ploaie
Potrivit datelor publicate de Consumer Reports, micuta bijuterie lansata de marul tehnologic din Cupertino este victima barfelor rau-intentionate, care au alimentat polemicile cu privire la o eventuala deformare a dispozitivului, in functie de solicitarile asupra buzunarului in care ar fi depozitat.

Cu alte cuvinte, iPhone 6 "nu se rupe, nu se-ndoaie, nici pe soare nici pe ploaie", daca e sa socotim dupa testele efectuate de specialistii care au demontat pur si simplu, acuzele de tip Bendgate.

Mai mult decat atat: experimentul a demonstrat ca iPhone 6 isi merita un loc privilegiat in clasamentul dispozitivelor similare utilizate de fanaticii tehnologiilor de top ale acestui sector marcat de o concurenta acerba.

Rezultatele testelor comparative
Noul-nascut al laboratoarelor Apple face fata celor mai pretentioase cerinte ale pietei actuale: nu e nici pe departe usor de indoit, asa cum sustin gurile rele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.