26 ian. 2015

Motorola Moto 360 - in topul celor mai frumoase ceasuri inteligente ale anului

Motorola Moto 360 este unul din primele dispozitive smartwatch bazate pe sistemul de operare Android Wear, al Unchiului Google.

Moto 360 - It's time
Aparitia sa in universul web dateaza inca din luna iunie 2014, dar rafinatul accesoriu tehnologic a fost efectiv lansat pe piata abia de curand.

Este vorba fara indoiala, despre primul wearable care izbuteste sa impleteasca perfect design-ul de calitate cu cele mai pretentioase caracteristici hardware.

Moto 360 - design

Aspectul sau aduce cu cel al ceasurilor traditionale de forma circulara, etaland insa o doza de distinctie aparte, gratie pe de o parte a materialelor utilizate de celebra casa producatoare, iar pe de alta parte, de sofisticatele sale functii in salsa tehnologica.

Moto 360 - aspect
Dotat cu un display LCD Backlit de 1,56 inch, cu o rezolutie de 320x290 pixeli si o splendida rezistenta oferita de ingredientul Gorilla Glass 3 de la Corning, Motorola Moto 360 prezinta un controversat senzor de luminozitate la partea anterioara, care a impus integrarea unei inguste fasii negre la acest nivel - element ce a dat apa la moara cusurgiilor.


Dispozitivul este rezistent la apa si la praf si se mandreste cu o inima-procesor TI OMAP 3, de 512 MB de RAM si 4 GB memorie interna.

Moto 360 este dotat cu doua microfoane, conexiune Bluetooth 4.0 cu suport Low Energy si o baterie integrata de 360 mAh, cu sistem de incarcare wireless.

Motorola Moto 360
Pe fata posterioara, acest nou smartphon care concureaza cu succes pentru un post de frunte in clasamentul dispozitivelor din categoria sa, prezinta un senzor optic menit sa monitorizeze bataile inimii purtatorului. In plus, Moto 360 se mandreste si cu un senzor intern care-si asuma rolul de contoar pentru pasii efectuati in timpul desfasurarii unei activitati sportive sau pur si simplu a unei plimbari in aer liber, menite sa contribuie la arderea caloriilor excesive.


In legatura cu performantele software-ului, Moto 360 se bazeaza pe versiunea 5.0 Lollipop a sistemului de operare al robotelului verde Android Wear, cu o serie de elemente noi ce tin de interfata utilizatorului, printre acestea distingandu-se posibilitatea de a opta pentru notificari in regim silentios sau sporirea luminozitatii pana la un nivel maxim.

Disponibil in trei variante cromatice - negru, maro si gri - Moto 360 demonstreaza un optim raport calitate/cost, fiind lansat pe piata europeana la un pret de 249 de euro - o investitie pe deplin justificata pentru iubitorii accesoriilor tehnologice de acest tip.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.