8 ian. 2016

De gustibus: de ce plinutele sunt (mai) sic

Desi conceptul de „grasa si frumoasa” nu prea mai e la moda, obsesia obtinerii cu orice pret a unei talii trase prin inel pare sa nu reflecte tocmai adevaratele gusturi ale barbatilor.

De ce plinutele sunt (mai) sic
Plinutele se demonstreaza la randul lor cat se poate de atragatoare, ba chiar isi depasesc de multe ori concurentele fusiforme in topul preferintelor sexului opus, gratie unor atuuri mai mult sau mai putin evidente.

Printre acestea se numara faptul ca rotunjimile generoase pot capata pentru muti barbati conotatii provocatoare, de un sex-appeal irezistibil, desi ne-am obisnuit sa credem ca idealul frumusetii feminine e reprezentat de sirenele de pe micul sau marele ecran, cu picioare lungi si solduri inguste.


In opinia celor ce tin sa despice firul in patru, formele plinute tind sa spuna cate ceva despre caracterul unei persoane care stie sa aprecieze la justa ei valoare maiestria in bucatarie, putandu-se demonstra concomitent, cat se poate de stimulative pentru imaginatia erotica a partenerului.

Potrivit unor studii de specialitate, doamnele mai plinute sunt mai vesele, mai dispuse sa cocheteze si sa se distreze si nu-si fac prea multe probleme in dormitor din pricina kilogramelor in plus, ba dimpotriva, par sa se lase deseori prada pasiunii marcate de o dezinhibitie totala.

Chiar si expertii marilor case de moda tind sa acorde din ce in ce mai multa atentie acestei categorii speciale de reprezentante a sexului frumos, creand tinute din cele mai sic pentru modele XXL, printre acestea numarandu-se o serie de nume devenite deja celebre, precum indragitele Robyn Lawely sau Jada Sezer.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.