20 ian. 2016

Eurovision 2016 - inscrierea pieselor la selectie se incheie pe 7 februarie

Inscrierea pieselor muzicale care vor participa la selectia pentru competitia Eurovision 2016, de la Stockholm, se incheie pe data de 7 februarie.

Eurovision 2016
La nivel national, este pentru prima data cand artistul ce va reprezenta Romania va fi ales de public, in functie de numarul de voturi obtinute.

Preselectiile vor avea loc in zilele de 8,9 si 10 februarie, urmand ca in data de 11 februarie sa fie anuntate oficial, in cadrul unei conferinte de presa, cele 12 piese muzicale  selectionate de juriu pentru a participa la show-ul-concurs cu televot.

Este cel de-al doilea an consecutiv cand productia programului Selectiei Nationale a Eurovision este incredintata Iulianei Marciuc - cea care va insoti de altfel si delegatia tarii noastre la concursul ce se va desfasura la Stockholm, cu semifinalele in 10 si 12 mai si finala in data de 14 mai.

La prestigiosul concurs muzical s-au inscris anul acesta 43 de tari, adica cu trei in plus fata de editia din anul 2015, de la Viena.

Compozitorii care doresc sa-si inscrie creatiile muzicale in competitia selectiei nationale, mai au timp pana pe 7 februarie sa finalizeze procedura, putand trimite piesele in format electronic fie prin posta, fie depunandu-le direct la biroul Registraturii TVR, din Calea Dorobantilor nr. 191, sector 1, Bucuresti.

Materialele vor trebui insotite de o nota care va purta mentiunea "Pentru Selectia Nationala Eurovision 2016", persoanele interesate avand la dispozitie si o adresa e-mail pentru corespondenta: eurovision2016@tvr.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.