20 ian. 2016

Sangele albastru nu e imun la esec - regina Angliei, in pragul falimentului

Viata bate filmul: sangele albastru nu garanteaza nici pe departe imunitatea la esec - chestiune demonstrata si de Casa Regala a Angliei, care se afla in pragul falimentului.

Regina Elisabeta a II-a, impatimita de cursele de cai si nu numai...
Se pare ca aceasta situatie se datoreaza in mare parte tocmai excentricitatilor reginei Elisabeta a II-a, care nu rezista tentatiei achizitionarii limuzinelor de lux si calatoriilor cu elicopterul.

In plus, din vistieria Casei Regale, s-au scurs in ultimii ani, sume fabuloase pentru innabusirea scandalurilor in care au fost implicati membrii familiei regale, mai exact 15 milioane de euro.

Dar lucrurile nu se opresc aici: regina Angliei se demonstreaza deosebit de risipitoare si cand este vorba de... cai: curse, animale pur-sange, pariuri exorbitante - nimic nu lipseste din lista unei impatimite a genului, care dezvaluie cheltuieli de circa 35 de milioane de euro.

Kate a primit la randul sau cadou din partea reginei, un colier in valoare de 10 milioane de dolari, cand i-a dezvaluit acesteia prima sarcina. 

La ce-a de-a doua se pare ca entuziasmul s-a diminuat simtitor, mai cu seama in conditiile in care regina a fost atentionata de catre consilierii financiari ai Casei Regale, in legatura cu situatia tragica lichiditatilor din conturi.

Pentru a mai drege cat de cat necazul, regina nu este insa dispusa sa renunte la viciile sale, ci mai degraba ar taia de pe lista cheltuielilor sumele platite bonelor copiilor nepotului William si ducesei Kate, desi o astfel de masura ar starni, fara indoiala, un veritabil scandal in familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.