19 ian. 2016

Se sparge gheata la zboruri interne low-cost: Bucuresti-Cluj cu 39 de lei

Compania aeriana Wizz Air a anuntat oficial ca va lansa zboruri noi, deosebit de interesante pentru pasagerii romani, ce vor putea decola din Bucuresti, cu destinatiile Cluj si Budapesta, accesand serviciile dedicate low-cost.

Zboruri low-cost Bucuresti-Cluj, de la 39 lei
Este vorba despre o initiativa care urmeaza sa se concretizeze chiar din vara anului in curs, mai exact, incepand cu data de 22 iulie 2016 pe ruta Bucuresti-Cluj si cu data de 19 septembrie 2016, pentru Bucuresti-Budapesta.

Preturile biletelor de avion pentru cele doua segmente se anunta cat se poate de atragatoare, respectiv pornind de la 39 de lei pentru cursa interna si de la 99 de lei pentru cea cu destinatia in capitala Ungariei.

"Bucurestiul va gazdui opt aeronave Wizz Air incepand cu luna mai a anului in curs. (...) Zborul Bucuresti-Cluj si retur se va bucura de mult succes, mai cu seama in randul studentilor, avand in vedere preturile piperate de pe piata", a declarat reprezentantul companiei maghiare, Gyorgy Abran - chief commercial officer.

La ora actuala, Wizz Air asigura zboruri pe 107 rute spre 16 tari, din opt aeroporturi de pe teritoriul romanesc.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.