16 ian. 2016

Mafia padurilor - oamenii legii descind in judetul Iasi

Un val de descinderi ale oamenilor legii s-a abatut aspura mafiotilor lemnului din mai bine de 100 de locatii aflate in judetul Iasi, cu perchezitii de amploare, ce implica resurse importante din partea autoritatilor.

Oamenii legii lovesc mafia padurilor din Iasi
Este vorba despre o actiune masiva, cu descinderi "blitz" in anumite regiuni vulnerabile, precum Madarjac, Tibanesti si Tibana, avand obiectivul de a impiedica furtul de lemn inregistrat de o buna bucata de vreme.

Fortele legii actioneaza atat direct, gratie politistilor care intervin la locul faptei, decisi sa stopeze sustragerea ilegala de material lemnos din padurile zonei, cat si la nivel aerian, cu ajutorul unui elicopter ce survoleaza intreaga arie de interes, atat de cautata de mafiotii lemnului.

Autoritatile lanseaza astfel un avertisment clar retelelor care desfasoara trafic cu lemn furat, dand startul unei serii de actiuni concrete de perchezitionare a unui numar record de locatii, unde sunt semnalate activitati ilegale de acest gen.

Descinderea din judetul Iasi a comasat circa 100 de politisti in zona, cu scopul de a pune capat unui furt de amploare, ce e pe cale sa distruga, incet si sigur, plamanul verde al Romaniei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.