29 ian. 2016

Vreau un zambet seducator - dintii sunt de ajutor?

Cea mai buna prietena a mea e obsedata de dantura perfecta: in opinia ei, doar dintii sclipitori sunt in masura sa asigure un zambet cu adevarat seducator. Si cine nu apreciaza la justa lui valoare un astfel de atù, la urma urmei?

Dantura perfecta
Cautand pentru ea o serie de formule mai mult sau mai putin ingenioase de albire a dintilor, am descoperit ca multe reprezentante ale sexului frumos cauta astfel de solutii, asadar m-am gandit sa le daruiesc online tuturor celor ce le-ar putea fi de folos, metoda care s-a demonstrat cea mai eficienta in cazul amicei mele.

Desigur, inainte de a recomanda un produs dedicat albirii dintilor (fara a apela la terapii menite sa usureze substantial portofelul celor interesati), sa nu uitam ca in fruntea listei oricaror sfaturi corelate acestei chestiuni, se impune spalarea pe dinti dupa fiecare masa principala, acordand atentia cuvenita igienei orale de baza.

Cum se pot albi dintii acasa

"La vremuri de criza se impun solutii de criza", scria cineva, undeva, cu intentii mai mult sau mai putin pasnice, dar cand este vorba de albirea dintilor, solutiile ieftine sunt mai la indemana decat s-ar putea crede.

Fata de mastile dentare recomandate de regula in centrele stomatologice de prestigiu, exista alternative mai putin costisitoare (pana in 50 de euro) si fara indoiala, mult mai practice.

Unul din sistemele cele mai eficiente este oferit de asa-numitele „White Strips” – benzi de aplicat pe dinti, cu instructiuni detaliate de folotinta incluse la pachet.

Majoritatea garanteaza rezultate vizibile dupa efectuarea unui tratament de 14 zile, promitand mentinerea efectului de albire pana la 12 luni.

Benzile contin un gel care are proprietatea de a albi dantura fara sa deterioreze smaltul natural al acesteia. Fiecare set contine 56 de benzi, care se aplica de doua ori pe zi, cate o jumatate de ora: 28 de benzi sunt destinate arcadei dentare superioare si 28 celei inferioare.

Astfel de benzi pot fi achizitionate din farmacii sau din raioanele dedicate igienei orale, din supermarketurile bine aprovizionate.

Avantajele sunt legate de timpul scurt dedicat zilnic acestui tratament si de rezultatele rapide – primele semnale pozitive se remarca deja dupa primele 6 zile. 

Dezavantajul solutiei consta insa in gustul neplacut pe care gelul il lasa dupa indepartarea benzilor si in faptul ca pe durata utilizarii acestora, nu se poate manca, bea sau vorbi, desi in instructiuni se mentioneaza ca este posibil dialogul – in realitate, vorbind se stimuleaza salivarea, iar benzile se desprind cu usurinta.

Trecand peste asta si revenind la ideea de la care am pornit pentru realizarea acestui material, as putea spune ca, intr-adevar, pentru a obtine un zambet seducator, dintii sclipitori chiar sunt de ajutor.

R.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.