11 iul. 2016

Neuvoo: un motor de cautare... workaholic

Se numeste Neuvoo si este un motor de cautare special, ce se prezinta ca instrument optim pentru identificarea oportunitatilor in domeniul locurilor de munca, pe zone geografice si pe categorii de activitati.


Prietenos, neobosit si nu in ultimul rand generos in informatie, Neuvoo este un veritabil workaholic, disponibil la orice ora din zi si din noapte, pentru a deschide drumuri noi atunci cand se urmareste transformarea unei pasiuni in job si invers.

Mai mult decat atat: motorul de cautare prezinta si instrumente dedicate angajatorilor aflati in cautare de personal calificat, gratie unei sectiuni la nivelul careia acestia se pot inregistra pentru a-si plasa ofertele de munca.

Neuvoo este un prieten de nadejde, care intinde o mana de ajutor tinerilor ce exploreaza harta posibilitatilor de angajare, dar si a celor ce se afla la o varsta de maturitate profesionala si doresc sa inainteze in cariera sau sa efectueze schimbari mai mult sau mai putin radicale in activitatea pe care o desfasoara.


Prezentandu-se asemenea unui corn al abundentei job-urilor de orice fel, Neuvoo recolteaza practic anunturile de oferte de munca disponibile in universul web, oferindu-le intr-o unica platforma virtuala, pentru a simplifica si a optimiza procesul de cautare pentru candidati.

In prezent, Neuvoo constituie un pivot central al matricei digital recruiting in multe tari ale lumii, pornind din Canada – taramul sau de nastere – si continuand cu tari din America, Europa, Africa si Asia, fara a-si limita insa procesul de expansiune.

Neuvoo este un motor de cautare dinamic si in continua crestere, care se bucura de suportul unei echipe de tineri profesionisti aflati mereu la datorie in spatele cortinei, energici si motivati, cu un variat background de cunostinte si experiente de munca, dar cu un numitor comun: pasiunea pentru aventura digitala.                                                                                                                                                     Neuvoo este atent nu doar la optima functionare a propriilor mecanisme de cautare si a aplicatiei pentru mobil dedicate, ci si la calitatea continuturilor site-ului, pentru a putea oferi cu promptitutide navigatorilor o experienta placuta, utila si nu in ultimul rand pozitiv-constructiva.

Daca va intrebati care este diferenta intre Neuvoo si alte platforme similare, ei bine raspunsul este simplu: calitatea.

Acest lucru se concretizeaza in analiza atenta a continuturilor care sunt publicate drept oportunitati de munca si a candidaturilor pentru posturile oferite de companiile ce aleg Neuvoo in vederea cautarii de personal potrivit pentru posturile libere pe care le detin, deopotriva.



Informatiile sunt actualizate permanent, astfel incat cautarile utilizatorilor sa beneficieze de optime rezultate, coerente si la obiect, in functiile de particularitatile job-ului corespunzator.

Neuvoo va astepta cu portile larg deschise, gata de a oferi job-ul potrivit fiecaruia: „cereti si vi se va da, cautati si veti afla, bateti si vi se va deschide”. 


www.neuvoo.com – cautarea unui loc de munca incepe aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.