31 aug. 2020

Teoria eficientei globale umane

Dumnezeu a facut astfel incat civilizatia Pamantului sa dispuna de oameni eficienti si de oameni deficienti. 


Atata vreme cat numarul deficientilor crestea mai rapid decat cel al eficientilor, civilizatia umana a inregistrat o multime de esecuri: nu reusea sa prospere, sa creasca din punct de vedere numeric si nici sa creeze proiecte constructive pentru generatiile urmatoare.

Se impunea asadar o schimbare fundamentala: ori numarul celor eficienti trebuia sporit, ori capacitatile lor trebuiau imbunatatite si mai mult, astfel incat sa izbuteasca sa rezolve problemele create de deficienti.

Dumnezeu a optat pentru cea de-a doua varianta intrucat deficientii demonstrau o abilitate aparte pentru a procrea, deci se inmulteau mult mai rapid decat eficientii, asadar porunca "inmulteste-te si umple Pamantul" sa poata fi indeplinita cu succes.

Doar ca la un moment dat, problemele create de numarul sporit de deficienti s-au inmultit la randul lor in maniera exponentiala si eficientii nu au mai reusit sa le ajusteze, sa le gaseasca solutii in timp util pentru a proteja intreaga omenire.

In prezent ne aflam tocmai intr-o astfel de situatie limita, asadar nu ar trebui sa fim surprinsi in cazul in care, in viitorul apropiat, Dumnezeu va decide ca ar fi cazul sa adopte o noua schimbare.

Ce fel de schimbare? Intrebati un eficient.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.