22 oct. 2011

Gmail isi schimba infatisarea

Gmail isi propune sa adopte o noua interfata, vizibil imbunatatita si cu un aspect mai atragator, oferind spatiu in plus, ceva mai multa ordine, alaturi de un contrast superior la nivel cromatic.
Schimbarile efectuate demonstreaza o evidenta atentie acordata exigentelor specifice interactiunii touchsceen, informeaza Webnews.

Un element interesant de remarcat in acest context, ar fi similitudinea dintre noua infatisare a Gmail si interfata pe care o prezinta Facebook, structurata la randul sau pe trei coloane, desi se mentin o serie de alte caracteristici, originale.

Probabilitatea ca noutatile propuse sa fie integrate cat de curand este foarte mare, Gmail avand nevoie de o "renovare" serioasa pentru a tine pasul cu elementele de atractivitate pe care Google adauga in ultima perioada propriului serviciu.

Initiativa este mai mult decat binevenita, in conditiile in care Gmail se doreste sa-si mentina pozitia, sa atraga noi utilizatori si sa faca fata cu brio asaltului Hotmail si amenintarii latente a comunicarii pe Facebook, subliniaza sursa.
 
Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.