23 oct. 2011

Microsoft - crestere continua in ultimul trimestru

Microsoft a inchis trimestrul fiscal cu valori mai mult decat aducatoare de satisfactii, inregistrand o crestere de 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, bucurandu-se de aprecierea analistilor.


Mai precis, inregistrarile releva incasari totale in valoare de 17,37 de miliarde de dolari, nivel promitator pentru aceasta perioada de sfarsit de an si pentru primii pasi pe care Microsoft ii va face in 2012 - an decisiv din multe puncte de vedere, relateaza Webnews.

Daca alaturi de trio-ul magic Windows 7, Xbox si Kinect, se va adauga si o piata favorabila pentru noile dispozitive NokiaWindows Phone, pentru Microsoft, anul viitor ar putea incepe fara indoiala, sub semnul unor stele norocoase.

Pana atunci insa, grupul din Redmond isi ingaduie un scurt moment de satisfactie pentru performantele sale financiare din ultima perioada: crestere de 10% in sectorul Business, 9% pentru Entertainment & Devices Division, 8% pentru Server & Tools Division si 2% pentru compartimentul Windows, precizeaza sursa.
 
Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.