29 nov. 2011

Toyota Fun-Vii, un autoturism touch-screen


Toyota a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, o noua realizare in domeniul autoturismelor inteligente, a carei caroserie este prevazuta cu tehnologie touch-screen: Toyota Fun-Vii.
Similitudinile acestei masini cu un dispozitiv smartphone nu se limiteaza insa doar la lateralele cu aspect de display touch-screen, relateaza Nano Press.

Presedintele colosului nipon, Akyo Toyoda, a caracterizat micuta Toyota Fun-Vii drept un veritabil "smartphone pe patru roti", al carei design suporta transformari, in functie de fotografiile expediate din propriul dispozitiv mobil, care pot fi vizualizate direct pe portiere.

Mai mult decat atat, pe suportul acestora, pot fi reproduse si continuturi video, in acelasi mod in care se procedeaza cu un dispozitiv smartphone.

Rezultatul este destul de spectaculos, desi este greu de presupus ca vom vedea curand pe strazi astfel de automobile, Toyota trecand printr-o perioada destul de dificila, in care se confrunta cu probleme legate de exportul modelelor mici din Japonia.

Presedintele grupului nipon a cerut recent Guvernului de la Tokyo, avantaje fiscale care sa faciliteze achizitionarea de autoturisme in Japonia, precizand ca grupul nu va reusi sa mentina o productie de trei milioane de unitati, asa cum intentiona.

Sursa & Foto: Nano Press

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.